Äppelbo Väg

Äppelbo Väg är ett renodlat maskinföretag med närmare 20 medarbetare. Vi utför markentreprenader med inriktning på komplexitet och volymhantering för att skapa mervärde för kunden. Äppelbo Väg ingår i SVEAB-koncernen och vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Platschef till Äppelbo Väg

Äppelbo väg växer och vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är att ingå i ett gäng med mycket högt engagemang och stolthet. Din arbetsplats är rörlig utifrån var vi har våra projekt och du rapporterar direkt till VD.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som platschef ansvarar du för att driva pågående projekt, säkerställa lönsamhet i projekten genom rätt resurser, kvalitet och effektivitet. Du har ledaransvar för samtliga medarbetare i projekten vilket ställer krav på goda förmågor inom kommunikation, ledarskap och samarbete. Vidare arbetar du även med marknadsbearbetning och säkerställa rätt underlag i anbud.

Vem är du?

Vi söker dig som är van vid och trivs med stort personligt ansvar. Du har erfarenhet av maskinentreprenad och är väl orienterad inom entreprenadjuridik. Du trivs med att söka nya kontakter, skapa affärer och långsiktiga relationer. Vidare drivs du av att utveckla och att utvecklas.

Intresserad?

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter där du förväntas göra skillnad och bidrar till att bolaget fortsätter att utvecklas. Vi har en öppen och välkomnade atmosfär som genomsyras av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagande. Om det låter intresserat så tveka inte att skicka in en ansökan. För frågor kontakta Andreas Bärgård, VD, på 070-458 77 47 alt andreas.bargard@appelbovag.se.

Vi tillämpar ett löpande urval och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2017/7
Kontakt
  • Andreas Bärgård, 070-4587747
Publicerat 2017-09-11
Sista ansökningsdag 2017-09-30

返回职位空缺页面