SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning

SVEAB Järnväg är inne i en expanderingsfas och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla oss vidare. Du kommer att arbeta i en spännande järnvägsmiljö där du har möjlighet att bidra med dina kunskaper och ditt engagemang. Då vi har projekt över hela Sverige kommer ditt arbete att vara rikstäckande med utgångspunkt från vårt kontor i Falun.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör får du god insikt i och lär dig hela projektprocessen genom att vara spindeln i nätet i ordets rätta bemärkelse! Du arbetar med tids- och resursplanering, projektuppföljning och dokumentation. I ditt arbete följer du bland annat upp entreprenadkontrakt, handlingar i förfrågningsunderlag och driver frågor mot beställare, underentreprenörer och leverantörer. En viktig del är att säkerställa korrekt dokumentation i våra projekt utifrån kontraktshandlingar.

Rollen som projektingenjör är bred och kanske den som varierar mest av våra roller inom produktionen vilket ger en spännande och utmanade vardag. Det gör att ditt uppdrag kan se lite olika ut beroende på typ av projekt och din egen erfarenhetsnivå.

Kvalifikationer

Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Ditt behov av struktur samt ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Du är även flexibel och kan anpassa dig till förändringar och trivs med ett arbete som innebär att vara i olika projekt runt om i Sverige. Då arbetet sker i kontakt med alla inblandade i projektet ställer det krav på kommunikation och god samarbetsförmåga. Vi söker dig med en övergripande kännedom och kunskap från olika teknikområden kombinerat med relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom anläggning eller järnväg. B-körkort är ett krav.

 Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Rikstäckande
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3
Kontakt
  • Mikael Sohlin, Arbetschef, 070-3355621
Publicerat 2018-04-11
Sista ansökningsdag 2018-06-29

返回职位空缺页面