SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 400 MSEK i omsättning och ca 340 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEAB:s historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". I rollen som Mätningstekniker är ditt uppdrag att säkerställa korrekt mätning och utsättning i projekt. Möjligheter finns i Stockholmsområdet och övriga Mellansverige.

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ritningshantering
  • Utsättning/inmätning
  • Maskinstyrning
  • Mängdreglering

 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av grundläggande mätteknik med både totalstation och GPS och av att sätta dig in i och följa produktionstidsplaner. Du är duktig på att tolka och följa krav i kontraktshandlingar och har god vana av att arbeta i Topocad eller Geo.

Som person är du vad vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Du är noggrann med en god förmåga att kunna planera och förbereda dina arbetsuppgifter. Du drivs av att utveckla och utvecklas och har lätt att ta till dig nya tekniker. Med ett utpräglat lönsamhetstänk är din insats bidragande till projektets framgång.

 

Intresserad?
Som medarbetare i SVEAB drivs du av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagagande. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en spontanansökan. Om lämpligt behov uppstår så kontaktar vi dig. För frågor kontakta Idha Sverin, HR-generalist, på 070-458 77 97 alt. idha.sverin@sveab.se

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/2
Publicerat 2016-01-19
Sista ansökningsdag 2017-12-31

返回职位空缺页面