SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEAB:s historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". I rollen som Mätningstekniker är ditt uppdrag att säkerställa korrekt mätning och utsättning i projekt. Möjligheter finns i Stockholmsområdet och övriga Mellansverige.

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ritningshantering
  • Utsättning/inmätning
  • Maskinstyrning
  • Mängdreglering

 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av grundläggande mätteknik med både totalstation och GPS och av att sätta dig in i och följa produktionstidsplaner. Du är duktig på att tolka och följa krav i kontraktshandlingar och har god vana av att arbeta i Topocad eller Geo.

Som person är du vad vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Du är noggrann med en god förmåga att kunna planera och förbereda dina arbetsuppgifter. Du drivs av att utveckla och utvecklas och har lätt att ta till dig nya tekniker. Med ett utpräglat lönsamhetstänk är din insats bidragande till projektets framgång.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/2
Kontakt
  • Rebecca Hübinette, 070-4587600
Sista ansökningsdag 2099-12-31

Tilbage til Ledige stillinger