SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 500 MSEK i omsättning och ca 350 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning

SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEAB:s historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka SVEAB-andan. Möjligheter finns i Stockholmsområdet och Mellansverige.

Rollen som Arbetsledare

Som Arbetsledare har du en viktig roll där du tillsammans med platschefen styr projekten framåt och arbetar aktivt för att nå uppsatta mål. Du samordnar yrkesarbetarnas och underentreprenörens arbete och leder arbetslaget i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Du är en driven Arbetsledare med bred kompetens inom mark- och anläggningsentreprenad och är trygg i de dagliga utmaningar som ingår i jobbet som anläggare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bra på att planera, fatta och driva igenom beslut samt att du har en god förmåga att leda och fördela arbetet.

Som medarbetare i SVEAB drivs du av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagande. Vi erbjuder en miljö där du förväntas göra skillnad och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger