SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 400 MSEK i omsättning och ca 340 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEAB:s historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". Möjligheter finns i Stockholmsområdet och Mellansverige.

Rollen som Arbetsledare
Som Arbetsledare har du en viktig roll där du tillsammans med platschefen styr projekten framåt och arbetar aktivt för att nå uppsatta mål. Du samordnar yrkesarbetarnas och underentreprenörens arbete och leder arbetslaget i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Du är en driven Arbetsledare med bred kompetens inom mark- och anläggningsentreprenad och trygg i de dagliga utmaningar som ingår i jobbet som anläggare.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bra på att planera, fatta och driva igenom beslut samt att du har en god förmåga att leda och fördela arbetet.

Intresserad?
Som medarbetare i SVEAB drivs du av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagagande. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en spontanansökan. Om lämpligt behov uppstår så kontaktar vi dig. För frågor kontakta Idha Sverin, HR-generalist, på 070-458 77 97 alt. idha.sverin@sveab.se

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/11
Kontakt
  • Idha Sverin, 070-458 77 97
Publicerat 2016-01-25
Sista ansökningsdag 2017-12-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin