SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Arbetschef SVEAB Järnväg

Vill du växla spår i ditt liv? SVEAB Järnväg expanderar och vi vill ha med dig på tåget, och inte bara det, vi vill att du är med och kör loket. Hos oss får du möjligheten att starta en verksamhet med tryggheten och stödet från ett stort företag. Vi vill att du ska bygga upp vår nya arbetsgrupp som idag består av noll medarbetare, den startar med dig!

Som Arbetschef hittar du affären, medarbetarna och allt annat - du vet vad. Du vet hur man skapar lönsamhet i de komplexa projekt ett arbete inom järnväg innebär och du längtar efter att få använda dessa kunskaper för att skapa din nya grupp. För dig är det viktigt, roligt och självklart att utveckla både dig själv och andra.

Genom att vi är rikstäckande ger det dig även geografiska möjligheter med en spännande och rörlig arbetsplats. Vi är därmed flexibla rörande kontorsplacering men ser gärna att du har din bas på vårt huvudkontor i Solna.

Som medarbetare i SVEAB drivs du av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagande. Vi erbjuder en miljö där du förväntas göra skillnad och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

Om det är dig vi beskriver så kommer det här att gå som på räls. Vi ser fram emot din ansökan.

 Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2018/4
Kontakt
  • Anders Nord, 0701735707
Publicerat 2018-04-24
Sista ansökningsdag 2018-05-31

Retour aux postes vacants