SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 400 MSEK i omsättning och ca 350 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Till vår växande verksamhet i Uppsala/Gävleborg/Dalarna med lokalkontor i Gävle söker vi anläggare med självförtroende och minst 3 års erfarenhet av markarbeten. 

SVEABs strategi är att ha en stark bas av egna ansvarstagande yrkesarbetare med yrkesstoltheten i ryggraden. Hos oss blir du en viktig kugge i vår framgång.

Något som gör dig extra taggad är SVEABs historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan".

Du behöver ha B-körkort och det är meriterande om du har kompetens inom rörläggning, stensättning/plattläggning och/eller förarbevis för lastmaskin.

Skicka in din ansökan via länken eller kontakta Arbetschef Jesper Grönvall direkt på 070-458 75 90.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala Gävleborg Dalarna
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2017/1
Kontakt
  • Jesper Grönvall, Arbetschef, 070-458 75 90
Publicerat 2017-04-05
Sista ansökningsdag 2017-06-22

Tilbake til ledige stillinger