SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEAB:s historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". Möjligheter finns i Stockholmsområdet och Mellansverige.

Rollen som Arbetsledare
Som Arbetsledare har du en viktig roll där du tillsammans med platschefen styr projekten framåt och arbetar aktivt för att nå uppsatta mål. Du samordnar yrkesarbetarnas och underentreprenörens arbete och leder arbetslaget i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Du är en driven Arbetsledare med bred kompetens inom mark- och anläggningsentreprenad och trygg i de dagliga utmaningar som ingår i jobbet som anläggare.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bra på att planera, fatta och driva igenom beslut samt att du har en god förmåga att leda och fördela arbetet.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/11
Kontakt
  • Rebecca Hübinette, 070-458 76 00
Sista ansökningsdag 2099-12-31

Tilbake til ledige stillinger