SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEABs historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". Möjligheter finns i Stockholmsområdet och övriga Mellansverige.

Rollen som Projektingenjör
Ditt jobb är att säkerställa korrekt administration i våra projekt utifrån krav i ledningssystem och kontraktshandlingar. Planering, projektuppföljning och dokumentation är dina ledord och du lyckas genom att samarbeta med alla inblandade i projektet. Med dig har du en övergripande kännedom och kunskap från olika teknikområden.

Vem är du?
Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Förutom det drivs du av att utveckla och utvecklas och har lätt att ta till dig nya tekniker.

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/3
Kontakt
  • Rebecca Hübinette, 070-4587600
Sista ansökningsdag 2099-12-31

Tilbake til ledige stillinger