SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 400 MSEK i omsättning och ca 340 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

 

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEABs historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". Möjligheter finns i Stockholmsområdet och övriga Mellansverige.

 
Rollen som Kalkylator
Du ansvarar för kalkyleringen av projekt, från anbudsförfrågan till projektstart. Genom dina kalkyler blir du en kritisk faktor för vilka projekt vi får. Som kalkylator ingår du i AC-gruppens ledningsgrupp.

 

Kvalifikationer
Troligtvis har du haft flera roller inom mark- och anläggningsverksamhet. Du har jobbat några år med kalkyl-/anbudsarbete och söker nu en organisation där du får möjlighet att kunna påverka.


Intresserad?
Som medarbetare i SVEAB drivs du av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagande. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en spontanansökan. Om lämpligt behov uppstår så kontaktar vi dig. För frågor kontakta Idha Sverin, HR-generalist, på 070-458 77 97 alt. idha.sverin@sveab.se

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/7
Publicerat 2016-01-18
Sista ansökningsdag 2017-12-31

Tilbake til ledige stillinger