SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning

SVEAB växer så det knakar - vi söker dig som vill vara med och utveckla oss vidare. Du kommer att arbeta i en mindre nystartad grupp där du har möjlighet att bidra med ditt engagemang och nyfikenhet. Dina projekt är främst i Uppsalaområdet och sker i industrimiljö.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör får du god insikt i och lär dig hela projektprocessen genom att vara spindeln i nätet i ordets rätta bemärkelse! Du arbetar med planering, projektuppföljning och dokumentation. I ditt arbete följer du upp entreprenadkontrakt och driver frågor mot beställare, underentreprenörer och leverantörer. En viktig del är att säkerställa korrekt dokumentation i våra projekt utifrån kontraktshandlingar.

Rollen som projektingenjör är bred och kanske den som varierar mest av våra roller inom produktionen vilket ger en spännande och utmanade vardag. Det gör att ditt uppdrag kan se lite olika ut beroende på typ av projekt och din egen erfarenhetsnivå.

Kvalifikationer

Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Ditt behov av struktur och ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Då arbetet sker i kontakt med alla inblandade i projektet ställer det krav på kommunikation och god samarbetsförmåga. Vi söker dig med en övergripande kännedom och kunskap från olika teknikområden kombinerat med relevant utbildning.Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2
Kontakt
  • Jesper Grönvall, Arbetschef, 070-458 75 90
Publicerat 2018-03-28
Sista ansökningsdag 2018-05-11

Wróć do ofert pracy