SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och som vill vara med och utveckla oss vidare. Du kommer att arbeta i en av våra drivna arbetsgrupper där du har möjlighet att bidra med ditt engagemang och din kompetens. Dina projekt kommer vara i Gävleborg, Dalarna och Uppland.  

Längtar du efter att ta ansvar i en platt organisation med korta beslutsvägar? Hos oss får du leda och påverka ett ungt, modernt och utvecklande företag. Med dig har du erfarenhet som Platschef och av att leda olika typer av mark- och anläggningsprojekt i varierande storlek och komplexitet. Erfarenhet av betongprojekt är meriterande. Du har en mycket god förmåga att överblicka helheten och ligga steget före. Du har ett affärsmässigt driv och har ett naturligt sätt att skapa och upprätthålla relationer samt utveckla och engagera dina medarbetare.

B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kommer kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Gävle
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5
Kontakt
  • Jesper Grönvall, 070-458 75 90
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-06-16

Wróć do ofert pracy