SVEAB

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1.500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Beskrivning
SVEAB växer så det knakar - vi söker dig med erfarenhet och självförtroende som vill vara med och utveckla oss vidare. Något som gör dig extra taggad är SVEABs historik av mycket nöjda medarbetare och att få vara med och ytterligare förstärka "SVEAB-andan". Möjligheter finns i Stockholmsområdet och Mellansverige.


Rollen som Platschef
Längtar du efter att ta ansvar i en platt organisation med korta beslutsvägar? Hos oss får du leda och påverka ett ungt, modern och utvecklande företag. Med dig har du flerårig erfarenhet av att leda olika typer av mark- och anläggningsprojekt i varierande storlek och komplexitet.

Kvalifikationer
Du har flera års erfarenhet som Platschef. Du har en mycket god förmåga att överblicka helheten och ligga steget före. Du har ett affärsmässigt driv och har ett naturligt sätt att skapa och upprätthålla relationer samt utveckla och engagera dina medarbetare.Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Ort Stockholm, Mellansverige
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/5
Kontakt
  • Rebecca Hübinette, 070-4587600
Sista ansökningsdag 2099-12-31

Wróć do ofert pracy